150-jarig jubileum

 

In 2009 vierden wij ons 150-jarig jubileum!

 

Wij zijn dit feestjaar begonnen met het ontwerpen van een jubileumlogo welke te bewonderen is op het briefpapier, de bedrijfsauto’s en de vlaggen. Op 1 augustus 2009 was de officiële dag. Wij zijn zeer trots dit jubileum behaald te hebben.

 

Op 5 september 2009 hebben wij dit uitbundig gevierd. Het bedrijf had een volledige metamorfose ondergaan. Er was een prachtige feestruimte ingericht in de bedrijfshal waarvan de wanden bestonden uit een presentatie van onze producten. Bij binnenkomst over de rode loper werd je ontvangen door twee wasvrouwen en kwam je vervolgens terecht in het wasserijmuseum.

 

 

 

Tijdens de receptie konden genodigden, familieleden van personeel en overige belangstellenden uit de omgeving genieten van een hapje, een drankje en het bedrijf in werking bezichtigen.

 

De burgemeester van Utrecht de heer Aleid Wolfsen heeft, samen met zijn echtgenote, de familie en het personeel van harte gefeliciteerd met het behalen van deze mijlpaal. Daarna hebben zij genoten van een rondleiding waar ze zienderogen van onder de indruk waren.

 

 

 

’s Avonds was er een spetterend feest voor personeel en genodigden. Na enkele officiële momenten was het tijd voor een uitstekend verzorgd walking diner. De band Celebrations, de Tissues, Lesley Williams alias Andre Hazes en de slotact van Big Black and Beautiful zorgden voor een onvergetelijke avond waar menig voetje van de vloer ging.