Linnenverhuur

Naast het wassen van horecatextiel is Wasserij G. van der Kleij & Zn. bv van oudsher ook een linnenverhuurder. Door de jaren lange ervaring is er een grote knowhow in het bedrijf als het gaat om het adviseren van nieuwe en bestaande klanten over bijvoorbeeld samenstelling van stoffen, hoeveelheden en het onderhouden van linnenpakketten.

Door de grote vraag vanuit de horecabranche voor het huren of kopen van horecalinnen is voor deze activiteiten per 1 januari 2005 een speciale bv opgericht:
Linnenverhuur G. van der Kleij & Zn. bv

Gedurende het hele traject van brainstormen, adviseren en uitvoeren is Linnenverhuur G. van der Kleij dé partner voor u als hotel of restaurant.

Wij bieden u een hoogstaand totaalconcept voor wat betreft linnenverhuur.
Wij helpen klanten zich te onderscheiden van de massa, door actief mee te denken met hun uitstraling als bedrijf in samenhang met de bezoekers/gasten.
Tevens spelen wij in op trends in de horecabranche door het inzetten van tijdelijke pakketten.
Alles onder één dak werkt de productiviteit, effectiviteit en efficiëntie in de hand. Op deze manier wordt er gewerkt aan een goede en duurzame relatie met onze klanten.

Bij Linnenverhuur G. van der Kleij & Zn. bv kunt u terecht voor het huren en kopen van al uw bedlinnen, badgoed en tafellinnen. U kunt een keuze maken uit het bestaande assortiment linnen, maar u kunt er ook voor kiezen om uw eigen ontwerp op tafel te leggen. Wij zorgen ervoor dat uw linnenpakket geheel op uw wensen wordt afgestemd zodat uw restaurant of hotel de uitstraling heeft die u belangrijk vindt.

Voor een vrijblijvende kennismaking met ons bedrijf en onze producten kunt u of contact opnemen met de administratie en een afspraak maken voor een bezoek of u klikt hier voor contact.
Indien gewenst kunnen wij bij u op locatie komen.

Wasserij én Linnenverhuur G. van der Kleij & Zn. bv

030 - 677 12 34