Medewerker binnendienst

 

Sinds 1859 verzorgt Wasserij/Linnenverhuur G. van der Kleij & Zn. het linnen voor hotels en restaurants. Op dit moment verwerken we met ongeveer 150 collega’s 500.000 kilogram horecalinnen per week. Dit alles vindt plaats in onze industriële wasserij aan De Haarrijnse Plas in Utrecht, welke in 2016 in gebruik is genomen.

 

Beschik jij over organiserend vermogen, goede communicatieve vaardigheden en ga jij gestructureerd te werk? Zoek jij graag samen met zowel de klant als de directie naar oplossingen? Dan hebben wij per direct een vacature voor:

 

medewerker binnendienst

 (36 uur)

 

Positie:

Als medewerker binnendienst maak je deel uit van het team Services, en werk je onder leiding van de manager Services. Je werkt nauw samen met een collega medewerker binnendienst en een collega medewerker buitendienst.

 

Functieomschrijving

Je vervult een belangrijke spilfunctie binnen onze organisatie. Je staat onze klanten op een servicegerichte manier te woord, denkt actief mee, vraagt door en draagt oplossingen aan. Voorbeelden van vragen zijn: “Hoe laat kan ik het linnen verwachten?”, “Kunnen jullie een extra levering verzorgen?”, “Kunnen de servetten ook op een andere wijze gevouwen worden?” of “Wij openen een nieuw hotel/restaurant: kunnen jullie het linnen voor ons verzorgen?”. Tevens geef je advies over producten, prijzen en mogelijkheden. Je hebt een uitvoerende rol met betrekking tot het voorbereiden en uitbrengen offertes, afhandelen en begeleiden van orders, projecten en aftersales. 

 

Bij het uitvoeren van deze taken heb je veel persoonlijkcontact met binnen- en de buitendienst, productie, logistiek, onze chauffeurs en met de directeur. Hiermee heb je een coördinerende rol in het afstemmen van interne processen op de wensen van onze klanten. Dit gaat niet alleen telefonisch. Je bent namelijk veel in de wasserij te vinden. Er komen bovendien de nodige administratieve taken bij kijken, zoals het up-to-date houden van klantendossiers, het opstellen van voorraadoverzichten/rapportages en het opstellen van schriftelijke communicatie.

 

Functie-eisen:

- Minimaal een afgeronde MBO opleiding (niveau 4 indien van toepassing);

- Minimaal 5 jaar relevante ervaring (commercieel, administratief, ondersteunend);

- Kennis van het MS Officepakket;

- Voldoende cijfermatig inzicht voor het zelfstandig genereren van rapportages en

  offertes;

- Communicatief vaardig, commercieel, gestructureerd, organiserend vermogen, 

  flexibel;

- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

- Woonachtig in een straal van 20 km rondom onze nieuwe wasserij te Utrecht;

- Ervaring in de horecabranche is een pré.

 

Wasserij/Linnenverhuur G. van der Kleij & Zn. biedt:

Een uitdagende en veelzijdige functie in een enthousiast klein team, maar in een grote industriële wasserij, waarin wij relatief meer verwachten van jouw organisatie- en administratietalent dan je mogelijk al in een vergelijkbare functie ervaren hebt. Indien jij voldoet aan het profiel, biedt deze vacature voldoende ruimte voor talent en ontwikkeling! Het betreft aanvankelijk een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband. De werktijden zijn van maandag tot en met donderdag van 8 tot 16.30 uur en op vrijdag van 8 tot 14.45 uur.

 

Reageren op de vacature medewerker binnendienst?

 

Stuur vóór vrijdag 30 november 2018 je cv voorzien van je motivatie naar werkenbij@vanderkleijtextiel.nl.

 

Kijk voor meer informatie op onze website www.vanderkleijtextiel.nl  of neem contact op met  Nicole Vergeer, afdeling Personeelszaken, 030 677 1234.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.