Medewerker Labelen

 

 

Sinds 1859 verzorgt Wasserij/Linnenverhuur G. van der Kleij & Zn. het linnen voor hotels en restaurants. Op dit moment verwerken we met ongeveer 150 collega’s 500.000 kilogram horecalinnen per week. Dit alles vindt plaats in onze industriële wasserij aan De Heldinnenlaan in Utrecht, welke in 2016 in gebruik is genomen.

 

Zoek jij naar productiewerk in dagdienst met meer afwisseling (administratie) en mogelijkheden? Wij hebben per direct een vacature voor:

 

medewerk(st)er labelen

 (parttime/fulltime/minimaal 3 dagen)

 

 

Functieomschrijving:

Nieuw linnen (bedlinnen, badgoed, tafellakens en servetten etc.) moet na binnenkomst uit dozen worden gepakt en worden voorzien van de klantnaam. Het linnen voorzien van een label met de naam van de klant erop noemen wij labelen. Dit gebeurt in een aparte ruimte waar ook labelapparaten staan. In deze ruimte zijn dagelijks gemiddeld 4 medewerkers werkzaam.

Naast het productiewerk ben je de back-up voor de leider van deze afdeling tijdens haar afwezigheid (tijdens vakantieperiodes en op woensdagen). Dit houdt in dat je lichte administratieve werkzaamheden uitvoert zoals de e-mail bijhouden (interne mail/van collega’s), nieuwe opdrachten doorgeven aan het team (in afstemming met het kantoor) en vragen beantwoorden van de medewerkers. Dit zal ongeveer 10% van je werk inhouden, de andere 90% van je tijd ben je bezig met productiewerk.

 

Functie-eisen:

  • Je bent drie tot vijf dagen beschikbaar waarvan tenminste op de woensdag.
  • Rondom de feestdagen ben je op zaterdagen beschikbaar.
  • Je spreekt goed Nederlands en basis Engels (je kunt je verstaanbaar maken). Pools is een pré. 
  • Je bent enthousiast, je kunt goed samenwerken en je weet van aanpakken.
  • Regelmatig staand werken, bukken en tillen is voor jou geen probleem.
  • Je woont in de omgeving van Utrecht.
  • Je hebt basis kennis van Excel, Outlook en Word.

Wasserij G. van der Kleij & Zn. biedt:

Aanvankelijk een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met een proeftijd van een maand, een bruto uurloon van € 11,16 en een functie in dagdienst. De werktijden zijn namelijk van 08:00 tot 16:30 (op vrijdag tot 14:45). In drukke periodes wordt er ook om 7:00 gestart of op vrijdag tot 16:30 doorgewerkt. Rondom feestdagen is bovendien de kans aanwezig dat je op zaterdag moeten werken, maar verder ben je in de weekenden vrij.

Daarnaast ontvang je een 13e maand en vakantiegeld ter hoogte van 8,33% van het bruto jaarsalaris, 184 vakantie-uren op jaarbasis en deel je mee aan een

goede pensioenregeling.

 

Wil jij in aanmerking komen voor deze functie?

Stuur dan je cv voorzien van je motivatie naar: werkenbij@vanderkleijtextiel.nl

 

Neem voor meer informatie contact op met Liselore van den Ijssel, afdeling Personeelszaken, 030 677 1234.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.