medewerker Technische Dienst

Sinds 1859 verzorgt Wasserij/Linnenverhuur G. van der Kleij & Zn. het linnen voor hotels en restaurants. Op dit moment verwerken we met ongeveer 150 collega’s 500.000 kilogram horecalinnen per week. Dit alles vindt plaats in onze industriële wasserij aan De Heldinnenlaan in Utrecht, welke in 2016 in gebruik is genomen en is voorzien van de nieuwste technologie uit de wasserijbranche.

Door toenemende vraag naar onze dienstverlening zijn wij regelmatig op zoek naar gemotiveerde en collegiale:

 

 

medewerkers Technische Dienst

(36 uur/ma t/m vr)

 

Positie

Je maakt deel uit van het team Technische Dienst, op dit moment bestaande uit 4 medewerkers Technische Dienst, 1 medewerker wasstraten en je werkt onder leiding van de teamleider Technische Dienst.

 

Functieomschrijving

Je houdt je voornamelijk bezig met preventief onderhoud aan ons machinepark. Om het machinepark te leren kennen zal je de eerste maanden met onze collega’s van de Technische Dienst meelopen. We verwachten daarin leergierigheid, goede luistervaardigheden, geduld, maar ook een proactieve werkhouding. Ten behoeve van het preventieve onderhoud zal je veel sleutelen aan onze machines. Je deinst er dan ook niet voor terug om je handen vuil te maken. Je werkt van maandag tot en met vrijdag in dagdienst, tegelijkertijd met productie. 

 

Taken

Jij houdt je voornamelijk bezig met preventief onderhoud aan de machines. Daarnaast behoren de volgende werkzaamheden tot jouw takenpakket:

 

  • Opstarten en afsluiten van (een gedeelte van) het machinepark;

  • Storingen verhelpen;

  • Zelfstandig reparaties uitvoeren.

 

 

Functie-eisen

 

  • MBO-opleiding richting werktuigbouwkunde, elektrotechniek of mechatronica;

  • Werkervaring “binnen” (op een interne technische functie);

  • Kennis van elektrotechniek en pneumatiek, kennis van PLC techniek is een pré;

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal (in woord);

  • Voldoende beheersing van de Engelse taal (in woord);

  • Flexibele houding, in de eerste plaats ten aanzien van werktijden;

  • Woonachtig in de omgeving Utrecht.

 

 

Wasserij G. van der Kleij & Zn. biedt

Een uitdagende en veelzijdige functie in een klein team, en in een groeiend en innoverend bedrijf. Het betreft aanvankelijk een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.

 

Reageren?

Stuur je cv voorzien van je motivatie naar werkenbij@vanderkleijtextiel.nl.

 

Klik op de volgende link van onze machineleverancier ten behoeve van een beeldvorming van ons machinepark: www.youtube.com

 

Kijk voor meer informatie op onze website www.vanderkleijtextiel.nl of neem contact op met de afdeling Personeelszaken, 030 677 1234.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.