Voorraadspecialist

 

Sinds 1859 verzorgt Wasserij/Linnenverhuur G. van der Kleij & Zn. het linnen voor hotels en restaurants. Op dit moment verwerken we met ongeveer 150 collega’s 500.000 kilogram horecalinnen per week in onze wasserij aan De Haarrijnse Plas in Utrecht, welke in 2015 is gebouwd en 2016 in gebruik is genomen.

 

Om onze klanten tijdig te kunnen voorzien van een passend huurpakket aan linnen (beddengoed, badgoed en tafellinnen) vinden er veel linnenstromen binnen en buiten onze wasserij plaats. Door groei van ons bedrijf is er behoefte ontstaan aan een collega die deze linnenstromen analyseert, linnenbehoefte voor de langere termijn in kaart brengt en voorraden beheert. Wij hebben daarom per direct een vacature voor een:

 

voorraadspecialist

 (4 tot 5 dagen)

 

Positie

Je maakt deel uit van het team Services (Klantenservice, Financiële Administratie en Personeelszaken) bestaande uit 10 medewerkers onder leiding van de manager Services. De kantoren bevinden zich op de eerste etage van de wasserij.

 

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor een optimale voorraad linnen bij onze klanten (huurpakketten), in de eigen locatie/de wasserij en op externe voorraadlocaties afgestemd op de huidige en toekomstige behoefte. Je taken zijn als volgt:

 

  • Je draagt zorg voor actuele voorraadinformatie door het bijboeken van voorraad, het afboeken van voorraad, het opstellen van voorraadoverzichten/rapportages.
  • Je haalt je informatie bij de Klantenservice over huidige en toekomstige linnenbehoefte.
  • Je analyseert linnenstromen en -verbruik bij klanten en doet verbetervoorstellen ten behoeve van een optimale omvang van de huurpakketten.
  • Je analyseert interne voorraden en externe voorraden en doet verbetervoorstellen ten behoeve van optimale voorraadposities.
  • Je draagt zorg voor bestellingen bij leveranciers en bewaakt levertijden,  prijsafspraken en kwaliteitsafspraken.
  • Je informeert de binnendienst over levertijden, en bestel- en productie mogelijkheden van linnen bij de leveranciers.

 

Bij het uitvoeren van deze taken heb je veel persoonlijkcontact met binnen- en de buitendienst, collega’s van de linnenkamer, de manager Services en met de directeur.

 

Wij zijn op zoek naar:

 

Een collega die ervaring heeft met voorraadbeheer, forecasting, het maken van analyses van goederenstromen (in ons geval linnenstromen) en in staat is om met deze expertise eigen rapportages te bouwen en inzicht te creëren.  Aangezien de kantoorafdeling Services een zeer klein team is, moet je het daarnaast leuk vinden om deze werkzaamheden af te wisselen met administratie werkzaamheden omtrent het voorraadbeheer. Verder vragen wij:

 

- Een afgeronde MBO (minimaal niveau 4) of HBO opleiding.

- Minimaal 2 jaar ervaring in voorraadbeheer, analyses en forecasting.

- Kennis van het MS Officepakket en in het bijzonder kennis van Excel.

- Voldoende cijfermatig inzicht, analytisch vermogen en accuratesse.

- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift.

- Woonachtig in een straal van 25 km rondom onze wasserij te Utrecht.

- Het is een pré als je basiskennis van linnen hebt.

- Tot slot zijn wij op zoek naar een positief ingestelde, collegiale collega ter aanvulling

  van ons team!

 

Wasserij G. van der Kleij & Zn. biedt:

Een uitdagende, zelfstandige en veelzijdige functie in een nog steeds groeiend familiebedrijf. De werktijden zijn op maandag tot en met donderdag van 8 tot 16.30 uur en op vrijdag van 8 tot 14.45 uur. Het betreft aanvankelijk een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.

 

Reageren op de vacature voorraadspecialist?

 

Stuur je cv voorzien van je motivatie naar: werkenbij@vanderkleijtextiel.nl

 

Kijk voor meer informatie op onze website www.vanderkleijtextiel.nl of neem contact op met  Nicole Vergeer, afdeling Personeelszaken, 030 677 1234.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.