Wasserij

Sinds 1859 verzorgt Wasserij / Linnenverhuur G. van der Kleij & Zn. bv het linnen voor horecaondernemingen.
De huidige organisatie heeft zich gespecialiseerd in het uitsluitend huren en wassen van horecalinnen voor hotels en restaurants en streeft ernaar om al haar klanten een kwalitatief hoogstaand product te leveren. Om die reden zijn wij continu bezig om verbeteringen en aanpassingen te doen aan wasprocessen en verwerkingsmachines, waardoor er een nog hoger kwalitatief product geleverd wordt.

Op dit moment verwerkt het bedrijf 500.000 kilogram linnen per week. Binnen het bedrijf zijn een zestal afdelingen die zich elk met een specifiek onderdeel van het verwerken van wasgoed bezighouden. Het logistieke gedeelte is geheel in eigen beheer, waardoor er iedere dag direct contact is tussen de klant en de wasserij/linnenverhuurder.

Dat Wasserij / Linnenverhuur G. van der Kleij & Zn. bv een zeer moderne wasserij is blijkt onder andere uit de grote diversiteit van ons klantenbestand en het vele bezoek dat wij ontvangen uit binnen- en buitenland.
Denk bijvoorbeeld aan:
- Het grote aantal klanten
- Leveranciers van wasserijmachines uit binnen- en buitenland
- Eigenaren van andere wasserijen die onze ultramoderne productielijn bezichtigen
- Medewerkers van overheidsinstellingen.
- Huisvrouwverenigingen.
- Groepen studenten van het MBO en HBO. 

De studenten van het MBO en HBO die Wasserij / Linnenverhuur G. van der Kleij & Zn. bv bezoeken zijn voornamelijk studenten uit technische en werktuigbouwkundige opleidingen.
Voor MBO leerlingen is het bezoek vaak een eerste kennismaking met een groot productie bedrijf waar gewerkt wordt met geavanceerde machines.
HBO studenten zijn vaak op zoek naar een bedrijf waar zij nieuwe ontwikkelingen in de praktijk kunnen zien. Voor deze studenten, net als voor de huisvrouwenverenigingen, is het vaak een eerste kennismaking met de wasserijbranche en zij zijn vaak na afloop van hun bezoek prettig verrast.
Dit is voor de heer G. van der Kleij één van de manieren waarop hij het imago van de wasserijen onder de aandacht van mensen brengt.

Voor een foto impressie van Wasserij / Linnenverhuur G. van der Kleij & Zn. bv klik hier.

Voor een bezoek en een persoonlijke rondleiding door het bedrijf kunt u contact met ons opnemen