Nieuws

CHAUFFEURS | Wat bieden wij onze chauffeurs

  

Om de linnenleveringen zoveel mogelijk naar onze wens te laten verlopen, is onze logistieke afdeling volledig in eigen beheer. Je logistiek beheren kan natuurlijk niet zonder chauffeurs. Het linnentransport wordt grotendeels (ca 90%) in rolcontainers uitgevoerd. In plaats van een papieren ritten registratie zijn we nu een digitaal systeem hiervoor aan het implementeren. Wij rijden alleen in Nederland en op doordeweekse dagen (feestdagen periodes uitgezonderd). Ook roostervrije dagen zijn ons niet vreemd, evenals een salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao. 

 

Om ons als werkgever toch te kunnen onderscheiden bieden we daarom een opleidingstraject aan onze chauffeurs aan. Je kan je bij ons door ontwikkelen van een B-rijbewijs naar BE, C en eventueel CE als jij dat ook wilt. Dit betekend dus ook dat wij al deze vrachtwagens in ons wagenpark hebben rijden. 

 

Ben jij een van onze chauffeurs al een keer tegen gekomen op weg naar je favoriete hotel of restaurant? 

WASSERIJ | Plaatsen vijfde wasstraat

 Een grootse operatie bij ons in de wasserij! Het plaatsen van de nieuwe wasstraat. Binnenkort zijn er niet 4 maar 5 wasstraten op een rij in werking. Met het plaatsen van de vijfde wasstraat kunnen we het huidige wasproces nóg efficiënter inrichten. Met het ontwerpen van ons nieuwe pand in 2015 is er al rekening gehouden met het plaatsen van nieuwe machines. De locaties in het pand waren op voorhand al bepaald, maar ook waar een machine naar binnen gehaald moet worden. Aan de A2 was te zien dat een zijwand van het pand open was. Door deze opening werd de wasstraat van maar liefst 18.000 kilo naar binnen gehesen. Een mooi plaatje! 


PRIMEUR | Volledig geautomatiseerde dubbele sorteerrobot

 Met trots presenteren wij u: 's Werelds eerste dubbele sorteerrobot, volledig geautomatiseerd op de vuilsorteer afdeling bij ons in de wasserij! Geplaatst door Inwatec 

Zie hier:  https://www.youtube.com/watch?v=SFLY4U9I7hI

TRAINING | "Praktisch leidinggeven" 

 Op 23 en 30 maart hebben onze teamleiders een training “Praktisch Leidinggeven op de werkvloer” gevolgd. Het doel van deze training was om onze teamleiders meer kneepjes van het praktisch leidinggeven op de werkvloer aan te reiken. 

 

Op deze dagen hebben zij (volgens de Corona/Covid-19 richtlijnen) de geleerde theorie door middel van rollenspellen in de praktijk gebracht. “Altijd goed, en leuk, om bij te leren!” aldus een van de deelnemers. 

 

Dank je wel Jouke Hoogsteen voor het delen van jouw kennis en jouw enthousiasme met onze teamleiders! 

 

Deze training is verzorgd door GBT opleidingen. Wil je meer lezen over deze training? https://www.gbt-opleidingen.nl/opleiding/praktisch-leidinggeven-op-de-werkvloer-3/ 

NIEUW GESTART | Hotel De L'Europe Amsterdam 

Een schitterende locatie in hartje Amsterdam. Wij zijn verheugd deze locatie te mogen verwelkomen als klant. In overleg met de locatie en onze producenten hebben we alle wensen kunnen samenvoegen in een op maat gemaakt linnenpakket. Het hotel beschikt over 111 prachtig ingerichte kamers, waaronder 63 suites. Hiernaast beschikken zij over twee restaurants: Bord’eau en Marie en de bekende gentleman ’s pub Freddy’s Bar. 

 

Wilt u meer weten? Wij verwijzen u graag naar de website: 

https://www.deleurope.com/nl/ 

16 februari 2021

BEZOEK | Staatssecretaris Mona Keijzer bezoekt onze wasserij!

Naar aanleiding van de oproep tot innovatieve & duurzame ketensamenwerking van branchevereniging FTN kwam vandaag staatssecretaris van het Ministerie van Economische Zaken Mona Keijzer op bezoek in onze wasserij.  Er was aandacht voor o.a. duurzame & circulaire textielservice, robotica en natuurlijk werden ook de effecten van Corona op onze branche besproken. Trots zijn wij op haar komst en blij met de aandacht voor onze wasserij, onze branche en deze belangrijke onderwerpen. Lees meer

NIEUW GESTART | Logement Petit Beijers

Soep-er en Logement Petit Beijers zijn een tweede thuis voor Utrechtenaren en (Nederlandse) toeristen. DeVismarkt is gelegen aan de beroemde oude gracht, met de Domtoren om de hoek. Tom: “Kom bij ons op petitcation! Het in- en uitchecken voor de kamers van Petit Beijers gebeurt in Soep-er, waar we ook het ontbijt voor onze gasten serveren. We zijn een soepbar, receptie en lobby in één. In een monumentaal grachtenpand.” 

 

Het karakteristieke grachtenpand telt negen sfeervolle boutique kamers.

 

Wilt u meer weten over de historie van dit  pand en vragen over de beschikbaarheid van het hotel? Wij verwijzen u graag naar de website:

https://petitbeijers.com/ 

NIEUW GESTART | Hotel Beijers

 Hotel Beijers is een in 2019 geopend prachtig boutique antique hotel gevestigd te Utrecht. Het hotel telt 15 unieke kamers verdeeld over 4 verdiepingen. Geen kamer is hetzelfde; elke kamer heeft een mooie en gedurfde kleurencombinatie en is ingericht met bijzondere antiquiteiten. @Bert Degenaar (eigenaar, antiquair en monumentenliefhebber) is het gezicht achter deze bijzondere inrichting.

  

Wilt u meer weten over de historie van dit pand en vragen over de beschikbaarheid van het hotel? Wij verwijzen u graag naar de website:

https://www.hotelbeijers.com/

NIEUW GESTART | Landgoed Duin & Kruidberg 

Het voormalig grootste woonhuis telt 75 hotelkamers, een restaurant, wellness & een conferentiecentrum. 

Zodra u aankomt op Landgoed Duin & Kruidberg stapt u een andere wereld binnen en kunt u beginnen met onthaasten. Ontdek en beleef het klassiek-historische Landhuis, de sfeervolle Engelse Landgoedtuin en de schitterende omgeving van Nationaal Park Zuid-Kennemerland.

 

“Dé Buitenplaats van Amsterdam! Stad, natuur, strand en zee, alles is vlakbij. Je stapt daar echt in een andere wereld. Er is zó veel te doen, daar word je vrolijk van. Je wordt er volledig in de watten gelegd, dat maakt het droomplaatje compleet.” 

 

Wilt u meer weten? Wij verwijzen u graag naar de website:

https://www.duin-kruidberg.nl/nl 

FOUTE KERSTTRUI EN KERSTPAKKET | Bij Wasserij G. van der Kleij & Zn. bv

Durf jij je foute kersttrui aan naar het werk?! Met groot enthousiasme werd hier gehoor aan gegeven en dit werd beloond! 

We nemen jullie mee op deze dag > 

  • De collega’s die de meest foute trui aan hadden (top 3) werden bij elkaar geroepen voor de prijsuitreiking. 
  • Na de prijsuitreiking werd er een oproep gedaan om per afdeling een rij te maken in de kantine (op 1,5 meter afstand).
  • Per persoon werden we richting de kantinetuin geleid waar een grote tent was opgebouwd. 
  • Als eerste werd  “de kerststemming gescreend” als deze goed was, kon je één voor één als “walk through” door de tent. 
  • De tent was in drie ruimten verdeeld en in elke ruimte werd je gezellig welkom geheten. Muziek, warme chocolademelk mét slagroom, kransjes en in de laatste ruimte werden de kerstpakketten overhandigd. 
  • Iedereen kon via de uitgang aan de achterzijde van de tent richting huis.

 

Hartstikke leuk en creatief om op deze manier er een gezellig geheel van te maken! Dit wordt zeer gewaardeerd door al het personeel!

PERSONEELSVERENIGING | Sinterklaas

december 2020, wat een feest! 
Sinterklaas is bij onze wasserij geweest.
Middels een QR-code op een ingepakt cadeau, 
mochten wij genieten van zijn show. 
Een filmpje is voor ons in elkaar gezet, 
waarin hij ons toesprak met zijn ogen vol pret.

Hij vond het tijd,
voor een goede dosis positiviteit. 
Het smaakte ons allen erg goed, 
bedankt PV dat je dit doet!

NIEUW GESTART | Restaurant La Provence te Driebergen 

Innovatie en vernieuwing staat hoog in het vaandel bij restaurant la Provence, bekroond met 1 Michelinster. Tijdens een culinaire beleving neemt chef André van Alten u mee door een reis van verrassende creaties, smaakexplosies en topkwaliteit. De gerechten zijn geïnspireerd op de seizoenen en daarom is er geen enkel gerecht dat het gehele jaar op de kaart staat. 


 In deze tijden waarin aanpassingen gedaan moeten worden vanwege de Corona maatregelen bieden zij traiteur service om thuis te genieten van de heerlijke gerechten.

 

Wilt u meer weten? Wij verwijzen u graag naar de website:

https://restaurantlaprovence.nl/restaurant/

NIEUW GESTART | Van der Valk Hotel Amsterdam Zuidas

Dit splinternieuwe hotel hebben wij mogen verwelkomen bij onze Wasserij / Linnenverhuur. Het hotel is gelegen op de bruisende Zuidas, direct naast het Station Amsterdam RAI.  Het hotel telt 234 luxe en trendy kamers en suites. Vanuit elke kamer is een spectaculair panorama uitzicht over de stad. In het restaurant van het hotel geldt het motto: Eerlijk, gezond en vooral lekker eten! In een ontspannen sfeer kunt u hier genieten van een van de culinaire activiteiten die de locatie biedt. 

 

Voor meer informatie over Van der Valk Hotel Amsterdam Zuidas en vragen over de beschikbaarheid van het hotel, verwijzen wij naar de website:

https://www.hotelamsterdam-zuidas.nl/ 

NIEUW GESTART | Mediamatic ETEN

Wie kent de foto’s niet? De serres waarin je kunt genieten van een heerlijk diner. Door de Corona uitbraak in maart dit jaar werden de ondernemers geïnspireerd een creatieve oplossing te bieden voor het nog kunnen genieten van een diner. Slechts 2 maanden later zijn de serres (genaamd: Serre Séparée) in gebruik genomen. Het diner wordt geserveerd door middel van lange houten planken, obers komen op deze manier niet in uw serre. Ze dragen speciaal gemaakte gelaatsschermen en latex handschoenen. Wij zijn verheugd een bijdrage te kunnen leveren aan dit concept. Wilt u meer lezen over deze unieke manier van dineren of een plekje reserveren? Zie de website https://www.mediamatic.net/en/ETEN

 

Het bedrijf achter dit onderdeel van Mediamatic is veel grootser dan dit. Lees de interessante bedrijfsfilosofie op de website:  https://www.mediamatic.net/

NIEUW GESTART | Steigenberger Airport Hotel Amsterdam

Onlangs hebben wij deze mooie locatie mogen verwelkomen als nieuwe klant bij onze Wasserij / Linnenverhuur. Het hotel is gesitueerd nabij de luchthaven Schiphol en ligt op ongeveer 15 km afstand van de binnenstad. Tegenover het hotel ligt het Amsterdamse Bos, waar u kunt joggen, fietsen en wandelen.

Dankzij de geluidsisolerende ramen in de 440 kamers en suites geniet u van een ontspannen nachtrust.

 

In de Steigenberger Hotels & Resorts ervaart u echte luxe, of u nu op zakenreis bent of wilt genieten van een zonnige vakantie. Het grootste aanbod aan Steigenberger Hotels & Resorts vindt u in Duitsland. Ook op tal van wereldwijde vakantiebestemmingen vindt u hotels van Steigenberger Hotels & Resorts.

 

Voor meer informatie over het Steigenberger Airport Hotel Amsterdam en vragen over de beschikbaarheid van het hotel, verwijzen wij naar de website:

www.airporthotel-amsterdam.steigenberger.com

DE DAG VAN | Duurzame dinsdag

Dinsdag 1 september 2020 - Vandaag is het duurzame dinsdag.  Wist u dat onze wasserij op vele fronten duurzaam is ingericht? Zo is de opwarming van het water ten behoeve van het wasproces 100% teruggewonnen energie!

 

Energie en warmte terugwinning

De weergegeven installatie zorgt ervoor dat wij al het benodigde water voor ons wasproces kunnen verwarmen met teruggewonnen warmte-energie uit ons gesloten systeem. Hierdoor vindt ons gehele wasproces energieneutraal plaats.

Via de rookgascondensor (rechtse gedeelte) halen we warmte uit de schoorsteen van de stoomketel. Koud water wordt door deze warmte opgewarmd tot 65 graden. Doordat deze warmte wordt gebruikt is de uitgaande warmte uit de schoorsteen gereduceerd tot 35 graden (wat normaliter nog 150 graden zou zijn).

De flashtank (linkse gedeelte) zorgt ervoor dat de teruggaande condens van de mangels wordt omgezet in lage druk stoom. Deze stoom wordt gebruikt om het opgewarmde water uit het rechtse systeem verder op te warmen tot de benodigde temperatuur van ons waswater. 

PERSONEEL | Pensioen Simon

11 ½ jaar geleden begon onze collega, Simon, als productiemedewerker op de afdeling Vuilsorteer Hotel. Onlangs hebben we hem in het zonnetje gezet omdat hij gaat genieten van een welverdiend pensioen. Vol plannen gaat hij deze periode tegemoet, Simon geniet van je pensioen samen met je vrouw en kinderen! 

Bedrijfsmaatregelen Corona/COVID-19

De situatie rondom het Corona/ COVID-19 virus houdt ons allen nog volop bezig. Het is een situatie voor ons én onze relaties die wij met zijn allen niet eerder hebben meegemaakt. Wasserij/ Linnenverhuur G. van der Kleij & Zn. heeft hierin een maatschappelijk rol te vervullen en de nodige maatregelen genomen om het risico van verspreiding tot een minimum te beperken. Op de foto laten we u een aantal van die maatregelen zien. Zo hebben we o.a. plexiglas schermen geplaatst bij de mangels en ziet u hoe dit er in de praktijk uitziet. De maatregelen zijn in zowel de wasserij als de kantoren toegepast. Daarnaast hebben we een hygiëne protocol opgesteld en worden er vanuit de directie regelmatig updates gegeven over de situatie en stand van zaken met betrekking tot ons werkgebied. 


Richtlijnen bezoekers

Om uw bezoek bij Wasserij/ Linnenverhuur G. van der Kleij & Zn. voor uzelf en ons zo veilig mogelijk te maken, hebben wij voor bezoekers een aantal richtlijnen opgesteld o.b.v. de RIVM-richtlijnen inzake het Corona/ COVID-19 virus. Ons verzoek is om deze richtlijnen zo nauw mogelijk te volgen. 

➢ Houd 1,5 meter afstand. 
 ➢ Schud geen handen. 
 ➢ Kom alleen naar ons bedrijf als je een afspraak hebt, kom niet te vroeg en ga direct na de afspraak weer weg. 
 ➢ Kom met eigen vervoer, indien mogelijk. 
 ➢ Kom alleen, met maximaal 2 andere personen of met personen uit jouw huishouden. 
 ➢ Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt:     neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°). 
 ➢ Blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts heeft (vanaf   38 C°) en/ of benauwdheidsklachten, tot iedereen 24 uur lang klachtenvrij is. 
 ➢ Ga voorafgaand aan de afspraak/ het bezoek thuis naar het toilet. 
 ➢ Was voorafgaand aan de afspraak/ het bezoek je handen met zeep, gedurende minimaal 20 seconden. 
 ➢ Volg altijd de aanwijzingen van de medewerkers van Wasserij/ Linnenverhuur G. van der Kleij & Zn. op. 

Wagenpark 

Dit is onze nieuwste aanvulling op ons wagenpark, een volledig elektrische auto! Dankzij Autobedrijf Ouwerkerk te Harmelen rijdt onze relatiebeheer sinds kort rond in deze mooie Hyundai Kona. Binnenkort meer informatie. 

Nieuw gestart - Crowne Plaza Utrecht 

In het voorjaar van 2020 is het prachtige hotel Crowne Plaza Utrecht geopend, waarbij de richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM worden gehandhaafd. De locatie van dit hotel is uniek, namelijk midden in het overdekte winkelcentrum van Utrecht: Hoog Catharijne. Het Crowne Plaza Utrecht is een modern en gunstig gelegen hotel, wat naast het verwelkomen van hotelgasten ook zakelijke gasten wil bedienen. Er is een speciaal Business Centre ingericht in het hotel, waar de zakelijke gast ongestoord kan werken alsof de persoon zich in zijn eigen kantoor bevindt. Het hotel is een waardevolle aanvulling op ons portfolio waar wij met plezier het linnen voor verzorgen. Wij wensen het hotel veel gasten toe. 

 
Voor meer informatie over Crowne Plaza Utrecht en vragen over de beschikbaarheid van het hotel, verwijzen wij naar de website www.crowneplaza.com/utrechtcs

Hygiëne alert voor restaurants: Linnen draagt bij aan een Corona-vrije tafel!

Bij het ontwikkelen van Corona-protocollen wordt volop gezocht naar veilige manieren om klanten van dienst te kunnen zijn, zo ook in de horeca. Hierbij kan tafellinnen en bedrijfskleding voor een belangrijk deel ondersteunen. Er is aangetoond dat bacteriën volop aanwezig blijven bij ongedekte tafels, zelfs als deze na ieder etentje worden schoon gemaakt. Tafellinnen resulteert in een 5 keer zo schoon tafeloppervlak. Daar komt nog bij dat gasten alleen de eigen set tafellinnen gebruiken daar deze steeds wordt verschoond en obers of serveersters alleen de hoeken van een tafelkleed aan hoeven raken. Hierdoor wordt de kans op crosscontaminatie verkleind en kunnen gasten dus genieten van de horeca met minder risico. 

Bron: Federatie Textielbeheer Nederland

Nieuw gestart - hotel Atlas Vondelpark (Amsterdam)  

 

Sinds eind april 2020 mogen wij het linnen verzorgen voor hotel Atlas Vondelpark. Dit hotel is onderdeel van 3B Horeca B.V.. Hotel Atlas Vondelpark is gelegen in Oud-Zuid en vanuit het hotel loop je direct het Vondelpark in. Ook het Van Gogh- en Rijksmuseum liggen zeer dicht bij het hotel. Het hotel is een waardevolle aanvulling op ons portfolio waar wij met plezier het linnen voor verzorgen. Wij wensen het hotel veel boekingen toe. 

 

Voor meer informatie over hotel Atlas Vondelpark, verwijzen wij naar de website https://www.hotelatlas.nl/nl/index.html

Nieuw gestart - Andante Hotel (Den Haag/ Scheveningen)  

 

Sinds eind april 2020 hebben wij Andante Hotel te Scheveningen mogen verwelkomen in ons portfolio. Dit hotel is onderdeel van    3B Horeca B.V.. Andante Hotel heeft momenteel, in samenspraak met de Gemeente, hun deuren geopend voor onder andere daklozen uit de stad. Dit allemaal in het kader van meehelpen in de huidige situatie om de maatregelen vanuit de overheid te kunnen uitvoeren. Wij zijn blij dat wij hun hiermee kunnen helpen. Andante Hotel zal binnenkort de deuren weer kunnen openen voor de reguliere gasten. Het hotel ligt precies tussen de pier en de haven in Scheveningen, waardoor het echt een A-locatie voor strandgasten is. Als de zomervakantie er aan komt, is het heerlijk toeven in het hotel of de bijbehorende villa. De kamers zijn volledig aanpasbaar naar het aantal gasten per kamer (van een twin tot een double), waardoor het hotel voor iedereen aanvult op de wensen. Het hotel is een waardevolle aanvulling op ons portfolio waar wij met plezier het linnen voor verzorgen. Wij wensen het hotel veel boekingen toe. 

 

Voor meer informatie over Andante Hotel, verwijzen wij naar de website https://www.andantehotel.nl/

Blauwe waszakken van Jensen (takten)

 
Recentelijk zijn er 160 nieuwe blauwe waszakken van Jensen, ook wel takten genoemd, in gebruik genomen in de wasserij. De blauwe waszakken worden gebruikt voor de verwerking van de vuile was die binnenkomt bij ons in de wasserij. Nadat het linnen gewassen is, wordt het schone linnen in witte waszakken verwerkt. 

Nieuwe Jensen Machine: De Concorde (Franse Vouw machine) 

 
Onlangs is er een nieuwe aanwinst gearriveerd in de wasserij: De Concorde! Deze machine kan servetten vouwen op de zogenaamde 'Franse vouwwijze'. Hiermee breiden we de capaciteit uit van deze vouwwijze, die erg populair is bij meerdere klanten. Uiteraard moet deze nog geïnstalleerd worden, zodra er meer bekend is over het live-gaan van de machine volgt hier een update over. 

Nederlandse versie; English below.

 

Geachte relatie,

 

Sinds 16 maart 2020 is de situatie in Nederland en de rest van de wereld voor iedereen zeer intens en niet te vergelijken met eerdere ervaringen. Het Corona/COVID-19 virus houdt iedereen in zijn greep, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Als eerste willen wij uitspreken dat wij hopen dat u en uw dierbaren allen nog gezond zijn. Waar dit helaas niet het geval is, willen we u graag sterkte en kracht toewensen voor u en uw naasten. 

 

Ook voor ons als linnenleverancier is de wereld helemaal veranderd en passen we ons zoveel mogelijk aan naar de omstandigheden van onze (zakelijke) relaties. Wij willen op deze wijze graag kenbaar maken, dat wij erg meeleven met de Horeca die een zware klap te verduren krijgen door de maatregelen vanuit de overheid en onze collega wasserijen die geraakt worden doordat veel ondernemingen gedwongen de deuren hebben gesloten. 

Daarnaast willen ook wij respect en bewondering uitspreken voor de Zorg in de breedste zin van het woord. Alles wat de zorg raakt, van de directe zorg voor zieke patiënten tot het wassen van al het linnen zodat patiënten en zorgmedewerkers weer in verschoonde bedden liggen, moet op dit moment op de hoogste snelheid draaien om alle radars draaiend te houden. Dit is topsport en vergt veel van mensen. 

 

Wat ons positief verrast, is een flexibiliteit en rekbaarheid bij verschillende ondernemers. Zij die niet bij de pakken neer gaan zitten maar proberen op hun unieke manier toch een bijdrage te kunnen leveren. Denk bijvoorbeeld aan hotels die hun kamers beschikbaar stellen voor patiënten die te sterk zijn voor een IC maar nog te zwak om thuis te blijven, voor een restaurant dat thuis-catering gaat doen om mensen thuis met een heerlijke maaltijd te verwennen, het restaurant dat een volledig afhaal menu bereidt om thuis van te genieten, het delen van de overschotten van voedsel aan bijvoorbeeld voedselbanken, er zijn ontelbare voorbeelden te bedenken. 

 

Onze oprechte wens is dat de wereld, al dan niet aangepast, snel weer draait zodat iedereen weer veilig en gezond zal zijn. Doordat de wereld erg klein is, zal er altijd rekening gehouden moeten worden met elkaar. Maar met elkaar moeten we dit kunnen doorstaan en er sterker uit kunnen komen. 

 

Heel veel sterkte in de komende periode en hopelijk kunnen we elkaar binnen afzienbare tijd weer ontmoeten op een ontspannen manier. 

 

De directie van Wasserij/ Linnenverhuur G. van der Kleij & Zn. 

 

 


Dear acquaintance,

 

Since March 16, 2020, the situation in the Netherlands and the rest of the world has been very intense for everyone and cannot be compared with previous experiences. The Corona / COVID-19 virus keeps everyone in their grip, both on a business and personal level. First of all, we would like to say that we hope that you and your loved ones are still healthy. Where this is unfortunately not the case, we would like to wish you strength for you and your loved ones.

 

The world has also changed completely for us as a linen supplier and we adapt as much as possible to the circumstances of our (business) relations. We would like to express in this way that we are very sympathetic to the catering industry (Horeca) that is being hit hard by the measures taken by the government and our fellow laundries that are affected by the fact that many companies have closed their doors.

We also want to express respect and admiration for healthcare in the broadest sense of the word. Everything that affects care, from direct care for sick patients to washing all linen so that patients and caregivers are laying in changed beds, must be running at the highest speed at this time to keep all radars running. This is top sport and demands a lot from people.

 

What surprised us positively is the flexibility and stretchability of various entrepreneurs. Those who do not want to give up but try to contribute in their unique way. Think of hotels that make their rooms available to patients who are too strong for an IC but still too weak to stay at home, for a restaurant that will do home catering to spoil people with a delicious meal at home, the restaurant that full takeaway menu prepares for you to enjoy at home, sharing food surpluses to food banks, there are countless examples to think of.

 

Our sincere wish is that the world, whether adapted or not, will turn quickly so that everyone will be safe and healthy again. Because the world is very small, one will always have to take each other into account. But together we must be able to endure this and get out stronger.

 

A lot of strength in the coming period and hopefully we can meet again in a relaxed way in the near future.

 

The board of Wasserij/ Linnenverhuur G. van der Kleij & Zn. 

 

Nieuw gestart - hotel MAI Amsterdam

Sinds eind januari 2020 mogen wij het linnen verzorgen voor hotel MAI Amsterdam. Dit hotel is onderdeel van Vondel Hotels, waar wij al jaren het linnen voor verzorgen. Hotel MAI Amsterdam is wederom een prachtige aanvulling op ons portfolio waar wij met plezier het linnen voor verzorgen. Wij wensen het hotel veel boekingen toe. 

 

Voor meer informatie over hotel MAI Amsterdam of de andere hotels van de Vondel Hotels collectie, verwijzen wij naar de website https://www.vondelhotels.com/nl 

Nieuw gestart - Oli Mazi

Sinds eind december 2019 mogen wij het linnen verzorgen voor restaurant Oli Mazi te Utrecht. Dit restaurant is opgezet als Greek Shared Dining en wordt enthousiast ontvangen door de gasten. Wij vinden het fijn dat wij het linnen mogen verzorgen voor dit nieuwe en hippe restaurant. Wij wensen de gasten fijne avonden met lekker eten toe. 

 

Voor meer informatie over restaurant Oli Mazi verwijzen wij naar de website https://www.olimazi.nl/

PPHE Hotel Group - druk met containers inpakken

In de wasserij zijn onze medewerkers inmiddels druk aan de slag met het vullen van de 150 nieuwe rolcontainers voor onze nieuwe klant: de PPHE Hotel Group! #Art'otel Amsterdam #Park Plaza Amsterdam Airport #Park Plaza Utrecht #Park Plaza Eindhoven #Park Plaza Victoria #Park Plaza Vondelpark 

Groei betekent nieuwe containers

Vandaag zijn er 150 nieuwe containers geleverd die allemaal goed gevuld weer naar onze klanten gaan. #shine

Anna 12,5 jaar in dienst!

Vandaag is Anna 12,5 jaar in dienst en dat vieren we uiteraard met gebak, bloemen en cadeautjes.

Te gast in China

Gerard presenteerde tijdens het eerste wasserij- en textielseminar van JENSEN in China over zijn missie en visie.  lees meer

Bezoek ministerie EZK & LNV

Innovatie, duurzaam ondernemen en het inzetten van technologie. Typische termen die onze wasserij kenmerken en de reden waarom een afvaardiging van de ministeries van EZK & LNV op bezoek kwam. lees meer