Werken bij 

Wasserij / Linnenverhuur G. van der Kleij & Zn. bv

Dagelijks werken wij met ruim 150 collega's in onze wasserij in Utrecht.  Een tevreden klant staat uiteraard voorop, maar naast hard werken vieren we ook regelmatig een feestje.

Kom jij ons team versterken?

Vacatures

In onze wasserij in Utrecht verwerken wij wekelijks ruim 500.000 kilo wasgoed. Wil jij hieraan bijdragen? We hebben regelmatig vacatures voor o.a. Productie, Logistiek & Transport en de Technische Dienst. 

Productie

Productie bestaat uit verschillende afdelingen namelijk Sorteer, Badgoed, Hotel en Restaurant. In samenspraak zal worden gekeken op welke afdeling een nieuwe collega het beste past.
 
Vacature(s):

Er zijn momenteel geen openstaande vacatures voor in productie.

Interesse? Stuur een open sollicitatie.

Logistiek & Transport

Logistiek en Transport bestaat uit onze logistiek medewerkers en chauffeurs. De logistiek medewerkers maken het linnen verzendklaar en de chauffeurs zorgen ervoor dat het linnen tijdig wordt geleverd bij onze klanten.

Vacature(s):

Chauffeur C


Technische Dienst

De Technische Dienst bestaat uit medewerkers wasstraten en monteurs Technische Dienst. Samen wordt ervoor gezorgd dat de machines optimaal kunnen produceren.

Vacature(s): 

Monteur Technische DienstKantoor

De afdeling kantoor  (Klantenservice, Financiële Administratie, Voorraadbeheer en Personeelszaken)  bestaat uit 10 medewerkers onder leiding van de manager Services.

Vacature(s): 

Er zijn momenteel geen openstaande vacatures voor op kantoor. 

Interesse? Stuur een open sollicitatie.


Collega's aan het woord

Aneta 

Assistent teamleider Restaurant 


"Het leuke aan mijn werk vind ik de afwisseling in werkzaamheden: ik ben flexibel inzetbaar op zowel mijn eigen afdeling als op andere afdelingen. Daarnaast vind ik het fijn dat ik gedurende de dag lekker in beweging kan zijn."


Tymen

Productiemedewerker Sorteer Hotel


"Het sorteren is fysiek aanpoten. Er gaan veel kilo’s linnengoed door je handen heen. Dit maakt het echter ook leuk. Aan het einde van de dag heb ik echt het gevoel iets gedaan te hebben. Ook mijn collega’s maken mijn werk leuk. De teamspirit is hoog en er is altijd wel tijd voor een grapje tussendoor." 


Carla

Productiemedewerkster Badgoed 


"Het geeft mij voldoening om lekker met mijn handen bezig te kunnen zijn. Ik maak er voor mezelf vaak een wedstrijdje van om elke week weer op een hoger tempo te mangelen en hogere aantallen te halen. Dat houdt het lekker uitdagend!"

Dawid

Teamleider Hotel 


"De wasserij is een mooi stabiel bedrijf om te werken. Op de afdeling werken wij in een fijne sfeer waarin wij elkaar helpen en motiveren. Het geeft mij voldoening dat wij een sterk en georganiseerd team zijn." 

Wil je graag bij ons werken, maar zie je geen passende vacature?


Open sollicitatie 

Doe dan een open sollicitatie! We kijken vervolgens samen of we een geschikte functie voor je hebben.

Stage

Wij bieden diverse stagemogelijkheden voor zowel mbo- als hbo- studenten. Benieuwd? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Wil je meer weten?

Neem dan telefonisch contact op met de afdeling Personeelszaken via 030 307 2200 of stuur een bericht via WhatsApp

Mariska van Maarseveen

Afdeling Personeelszaken
030 307 2200
[email protected] 

Stuur een bericht via WhatsApp 

Liselore van den IJssel

Afdeling Personeelszaken
030 307 2200
[email protected] 

Stuur een bericht via WhatsApp