Wasserij

Industriƫle horecawasserij

Al ruim 160 jaar verzorgen wij het linnengoed van horeca Nederland. Bed, bad, tafel, -en keukenlinnen: hier ligt ons specialisme.

Bij onze wasserij is uw linnen in goede handen. Wij zijn een professional op het gebied van linnenreiniging. Door onze specialisatie in het reinigen van uitsluitend horecalinnen leggen wij de focus op wat wij belangrijk vinden: het uitleveren van een kwalitatief hoogstaand product. Wij kunnen ons immers door dit specialisme richten en focussen op de ontwikkelingen in het vakgebied van horecalinnen.

 
Vandaag de dag verwerken wij in onze wasserij 500.000 kg wasgoed per week. Dit realiseren wij vanuit onze wasserij te Utrecht met meer dan 200 medewerkers in een tijdsbestek van 5 dagen per week.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

                    500.000 kg                             > 200                              5      

             wasgoed per week                 medewerkers         dagen per week
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Logistiek

Onze logistieke afdeling is volledig in eigen beheer. De communicatielijnen zijn dan ook kort en efficiĆ«nt. Het schone linnen wordt uitgeleverd op rolcontainers met een wasbare containerhoes. Op deze manier houden we rekening met het milieu door geen onnodig plastic te gebruiken. 

 

Ons wagenpark bestaat uit 4 trailers, 14 bakwagens en 1 bestelwagen die inzetbaar zijn op basis van hetgeen passend is bij u als klant.